Persondatapolitik

Persondatapolitik for By Waltz

Der indhentes kun persondata i de tilfælde, hvor dette vil være relevant for, og der indhente kun persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos By Waltz.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholdes altid alle relevante lovbestemmelser.

By Waltz vil kun opbevare dine persondata, så længe virksomheden enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger By Waltz indsamler

 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra By Waltz, er der brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig services. By Waltz kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger webshoppen.

By Waltz kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

By Waltz indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger hjemmesiden

- Køber i webshoppen 

- Tilmelder dig nyhedsbrevet

 

Den dataansvarlige

 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på bywaltz.dk er By Waltz, Kongensgade 17B, 3550 Slangerup, CVR 25320395

 

Behandlingsgrundlag og formål

 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter By Waltz for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos By Waltz. Din e-mailadresse indhentes for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

 

 Andre modtagere af personoplysninger

 

By Waltz sælger ikke dine persondata til tredjemand, og overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos One.com , som fungerer som By Waltz’ databehandler. Alle persondata som du oplyser på hjemmesiden vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

By Waltz anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til By Waltz. Databehandlerne behandler kun personoplysninger efter instruks fra By Waltz og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

By Waltz har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Der er tale om

  • Shopify
  • EasyMe

 

Dine rettigheder

 

Som den registrerede har du en række rettigheder, som By Waltz til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at By Waltz skal behandle dine personoplysninger, eller at By Waltz skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til e-mailadresse shop@bywaltz.dk.